Former en lysere fremtid med bærekraftig malings løsninger

hempel-bærekraft-coating

Hos vår hovedleverandør Hempel, er målet å forme en lysere fremtid med bærekraftige malings-løsninger. Dette er noe vi jobber mot hver eneste dag.  Ikke bare er det korrekte å gjøre, men kundene våre forventer det. Dagens og morgendagens ansatte forventer det. Dette er grunne til at vi ikke vil sitte stille før bærekraft er en del av hjertet på hvordan vi arbeider.

Vekst og vårt miljøavtrykk

bærekraft-maling

Som alle selskaper har vi et ansvar for å redusere utslippene og avfallet vår virksomhet skaper og mengden ressurser vi bruker. Å gjøre dette samtidig som vi når vekstmålene vi har satt oss, vil være en utfordring. Men det er en utfordring vi vil møte. For å oppnå dette må vi bryte koblingen mellom vår vekst og miljøfotavtrykk – forbedre vår operasjonelle ytelse samtidig som vi jobber med å transformere hvordan vi og vår verdikjede fungerer. Vårt nye rammeverk skisserer handlingene vi tar for å redusere CO2-utslippene våre, bevege oss bort fra farlige råvarer og radikalt redusere avfall..

Plassere bærekraft i senter 

hempel-stock

Vi skal sette enda høyere standarer på sikkerhet, rettferdighet, inklusivitet og sunnere arbeidspraksiser. Sikkerhet vil forbli vår første prioritering. Vi vil fremme en sikkerhetskultur for å sikre at vi alltid verner om helsen til ansatte og samarbeidspartnere. Vi vil investere i sosiale bærekraftsprogrammer som forbedrer våre ansattes helsen og velvære for våre ansatte. Vi skal ikke bare gjøre Joma til et fantastisk sted å jobbe og utvikle en fullverdig karriere, men også et eksempel på hvordan ekte inkludering og mangfold, rettferdighet og respekt fører til bedre forretningsresultater og bredere fordeler i samfunnet.